Истерия за билети: Разграбиха пропуските за юбилея на Стоичков

снимка: БГНЕС

На 20 май 2016 година националният стадион "Васил Левски" ще приеме приятелският мач в чест на 50-тата годишнина на Христо Стоичков, в който ще вземат участие бивши икони на цар футбол.

От няколко месеца билетите за срещата са в продажба, а вече тези за сектор "В", които са с цена 48,88 лева са разпродадени. Към момента има малко на брой останали места за сектор "Г", но се очаква в близките дни и те да свършат.

ВИП местата на стадиона също са отдавна продадени, а към момента има останали едва около 9 000 билета за секторите "А" и "Б".

Любимият клуб на Камата - ЦСКА, отправи апел към привържениците си да направят юбилея му незабравим: "Армейци, който иска да гледа шоуто на Христо(с) на българския футбол и 22 божества как си подават топката на 20.05.2016 година, нека побърза да си вземе билет, защото вчера свършиха пропуските за Сектор "В". Останали са ограничени количества за "Г", "А" и "сек Б тор". Интересът е изключително голям - остават по-малко от 9000 броя билети.

Нека направим юбилея на най-великия български футболист незабравим - както за него, така и за нас! САМО ЦСКА!", гласи съобщението на страницата на ЦСКА във "Фейсбук".