Инвестициите на "ЦСКА Завинаги" достигат 1,3 милиона лева

снимка: Булфото

Сдружение „ЦСКА Завинаги“ даде пълен отчет днес на своята пресконференция.

Председателят на сдружението Александър Чакмаков заяви, че са инвестирани над 739 хиляди лева в стадион "Българска армия", като предстои да бъде изградено още едно игрище за юношите на "армейците" и инвестициите ще нараснат до общо 1.35 милиона лева.

От SMS даренията са достигнали над 14 400 лева. От сдружение ЦСКА Завинаги са готови да помогнат в ремонта и на сектор Г на "Българска армия".

Със събраните пари от SMS ще бъдат закупени 1800 седалки за сектор Г. Беше представен отчет за реконструкцията на сектор А на стадиона на "червените".

В него са вложени 254 хиляди лева. За първото игрище на детско-юношеската школа са дадени 292 хиляди лева, докао за второто - 193 хиляди лева. Заедно с финансовия отчет беше представена и пълната документация за извършените и одобрени ремонтни дейности.

"Документите ще бъдат представени пред собственика на базата - на държавата в лицето на Министерството на младежта и спорта. Александър Томов ще ги получи само след оформяне на необходимите документи и подписването на споразумението за механизма на прехвърляне на дарени от Лира Инвестмънт акции срещу направените инвестиции, каквато беше първоначалната уговорка през 2013 година", заяви Чакмаков.