Интер се подсилва със сина на Пол Инс

снимка: Guliver/Getty Images

Синът на легендарния Пол Инс – Том е в напреднали преговори с италианския Интер. Крилото в момента е свободен агент, след като контрактът му с Блекпул изтече. За последно Инс игра под наем в елитния Кристъл Палас, но под ръководството на Тони Пюлис изигра само осем.

Младежкия национал на Англия от известно време е свързван с трансфер на Интер, а самият той призна, че е в Милано за преговори.

„За мен това е специално приключение. Помня атмосферата на „Сан Сиро“ от пет годишен, тъй като баща ми играеше на този стадион. За мен трансфер в Интер е мечта“, сподели Инс пред Sky Sports.

„Няколко пъти говорих с президента на Интер Ерик Тохир. Той иска да направи силен отбор, който да е конкурентен в Италия и Европа“, добави английският национал.

22-годишният футболист пристигна в Милано в неделя, заедно с баща си Пол, който в продължение на два сезона защитаваше цветовете на „нерадзурите“.

„Да се върна в Италия след толкова години е нещо невероятно. Още на летището ме посрещнаха много приятели. Имам чудесни отношения с Масимо Морати. Впечатлен съм от историята на Интер и се надявам синът ми да стане част от всичко това“, сподели Пол Инс.