Инфо на Sporta.bg: Заклещиха фенове на ЦСКА на паркинг, те се канят да щурмуват

Когато става въпрос за агитки в България и събития свързани с футбола винаги се стига до намеса на органите на реда. Както е известно днес в 13:00 часа ще се проведе търг за емблемата и активите на ПФК ЦСКА АД в Кърджали.

Преди месец имаше търг на "Армията", който обаче бе провален заради недопускането на всички участници в него. Сега епицентърът на събитията е в южния град. Феновете на ЦСКА-София отново искат да подкрепят благодетеля на клуба Гриша Ганчев и се събират там, за да го сторят.

Отдавна е известно, че напрежение в Кърждали е неизбежно. Това обяви дори синдика на фалиралото ПФК ЦСКА АД (за чиито активи е цялата галимация) Дора Милева.

Жандармерията днес рано-рано окупира адреса, на който ще се проведе търгът. Фенклубът "Привърженици на ЦСКА - Кърджали" вече са на ул.Хан Аспарух, но органите на реда са решили да ги затворят на паркинг, близо до блока, в който ще се отворят офертите, разкри пред Sporta.bg един от лидерите на фенската структура в Кърджали.

"Държат ни на един паркинг като животни. Все още сме малко, но се събираме. Ще изчакаме и феновете от София, а след това вероятно ще напънем жандармерията, за да се доближим до блока. Полицаите не са много, така че не мисля, че ще ни спрат. Чакаме да се разберем точно какво ще правим, но ще опитаме да спрем хората от ЦСКА 1948", заяви фенът пред Sporta.bg, като използва и няколко нецензурни думи за органите на реда.