Инфо на Sporta.bg: Митов бил ясен за треньор на Левски от пет дни

снимка: Булфото

Както вече ви информирахме Николай Митов - Жадното е новият треньор на Левски. Той смени на поста Елин Топузаков. От достоверен източник Sporta.bg научи, че от Левски са звъннали на Митов още след равенството с Локо (ГО) (1:1).

Митов е приел, но с уговорка да говори първо със собственикът на Септември (София) Румен Чандъров, където до момента Жадното работеше. Чандъров без да се замисли е пуснал Митов и му е казал, че няма да го спира в развитието и му е пожелал успех.

Шефовете и близки до тях фенове знаели за Митов от преди 5 дни, но чакали Жадното да потвърди. Интересно е, че Митов дори за миг не се е поколебал да се заеме с Левски точно преди дербито с ЦСКА.

Sporta.bg научи, че Митов вече се е заел и с тренировките на "сините".

Също така по наша узнахме от кухнята, че шефовете на Левски са поставили условие на Митов да завърши втори в класирането. Жадното е отвърнал, че това го знае и без да му го казват.

Интересен е фактът какъв съвет е получил Митов от вътрешни хора. Сега да издържи 4 месеца, а след това да прави селекция само и единствено със Станимир Стоилов, т.е. играчите, които Митов ще привлече да са обсъдени и одобрени от Мъри, разбра още Sporta.bg.