Илиана Раева отново подкани Батков да си ходи

снимка: Булфото

Президентът на БФХГ Илиана Раева отново сподели мнение, че ситуацията в Левски няма да се промени, докато начело на клуба е адвокат Тодор Батков.

Легендарната гимнастичка никога не е криела, че не изпитва особено високо мнение към настоящата управа на "сините". Раева обаче стана още по-остра в изявленията си, откакто нейният съпруг Наско Сираков отново напусна клуба след събличането на Ивайло Петев.

"Ще се оправят, когато се сменят шефовете. Всички вярваме в това", заяви Илиана Раева в интервю за TV7.

Новоизлюпеният политик също така не скри, че от доста време насам не следи случващото се на "Герена", нито пък гледа мачове на Левски.

"Не съм гледала нито един мач, защото това не е моят Левски, нито на феновете, които не стъпват на стадиона, а те са милиони. Виждате колко привърженици ходят на двубоите на отбора", каза още шефката на родната художествена гимнастика.

Илиана Раева отново коментира и разразилия се скандал около повторното отказване на Симона Пейчева.

"За да я пуснем на друго състезание, аз трябваше да спра Силвия Митева или Мария Матева, които участват по регламент и се готвят 4 г. за световното първенство. Моля повече да не ме занимавате с тази тема, защото вече е много несериозно. Тя напрекъснато дава някакви пресконференции, така че не мога всеки път да отговарям и няма вече какво да кажа", заяви тя.