Илиана Раева едва не вдигна скандал по bTV

снимка: БТА

Илиана Раева едва не вдигна скандал на живо в ефира на bTV, след като откровено се скара с водещия на предаването „Тази неделя“ Антон Хекимян. Предварителният план на предаването определено не включваше заяждане и повишаване на тон от страна на двамата събеседници, но Раева се почувства обидена от маниерите на водещия и не му остана длъжна.

Хекимян на няколко пъти неуспешно опита да зададе въпросите си към гостенката, която обаче не пожела да спре монолога си и дори поправяше водещия, посочвайки му „правилните“ въпроси.

5 пъти ме прекъснахме и 10 пъти ми повторихте как ще влияем на хората! Пак ще кажа – Гриша Ганчев няма да ми помага в качеството си на бизнесмен. Задавайте правилните въпроси – къде е проблемът сега? Проблемът е в изборния кодекс и точно това иска да промени нашата партия!

Вие искате – от вратата за краката! Не ме нападайте!“, възмути се Раева, която преди това бе подчертала, че тя и съпругът ѝ Наско Сираков имат приятели във всеки град и село в страната.

Говорите с плам“, успя да се включи по едно време водещият Хекимян, обръщайки посоката на разговор – от политика към миналото на Раева. Тя отново не пожела да се сългаси с него в тезата, че е била галено момиче на България.

Защо смятате така? Пак обърквате нещата! Имам намерение да ме обичат и заради постиженията ми в политиката“, каза още лидерката на партия „Обединена България“.