"Играй за Световно" и печели много награди

галерия:

снимка: SPORTA.BG

Sporta.bg има удоволствието да ви представи най-новата си инициатива “Играй за световно“ свързана с футболните фенове и предстоящото световно първенство.

Целият свят вече гледа към предстоящото световно по футбол в Бразилия. Затова решихме да ви предложим една атрактивна платформа с игра, където може да прогнозирате мачовете от световното, както и да проверите вашите знания от всички изминали шампионати и българското участие в тях.

Какво представлява играта „Играй за световно“?

Играта „Играй за Световно” се състои от два етапа, като участниците в тях събират точки за генералното класиране, а участникът с най-много точки след края на инициативата ще спечели Голямата награда – 5 дневна почивка за двама в комплекс "Сънсет Кошарица" до Слънчев бряг.

- Етап 1"Въпроси за Световно" (21 май – 11 юни) има образователен и информационен характер. Той ще се състои в периода 21 май - 11 юни включително. В този период участниците ще имат възможност всеки ден да отговарят на един нов Куиз, който ще бъде с три различни въпроса, а всеки верен отговор ще носи по 1 точка.

Всеки от вас ще може да използва ЖОКЕР, който води към пълна информация за съответното световно първенство или куиз! В рубриката "Специалистът съветва" ще може да намерите всички новини за предишни световни първенства, както и много прогнози на различни специалисти за бъдещите мачовете от Мондиал 2014 по време на Етап 2 от играта.

 

4087513

Всеки участник може да събере максимално три точки за деня или 66 точки за целия първи етап. След края на Етап 1 един от участниците, взели участие в 10 от всичките 22 Куиза, ще получи наградата за етап 1 – почивка за двама в Луксозен бутиков СПА хотел "3 планини"

- Етап 2 "Световни прогнози" (12 юни - 13 юли) Целта на Етап 2 е да предложи на футболните фенове платформа, където да упражнят своите футболни познания по време на най-големия футболен форум в Света – Световното първенство по футбол в Бразилия 2014.

Всеки ден, в който има футболни срещи, участниците ще дават своите прогнози за тях. Всеки точен резултат носи 10 точки, а всеки познат изход от двубоя (1;Х;2) носи по 5 точки. Максимален брой точки от един мач – 10 точки.

Участниците, които се включат от вторият етап на играта, ще могат също да отговарят и на въпросите от Куиза (ЕТАП 1), за да имат равнопоставеност в генералното класиране, но няма да могат да се борят за наградата от първия етап.

Участникът, събрал най-много точки в генералното класиране от двата етапа, ще получи голямата награда – 5 дневна почивка. Следващите девет най-добри резултати по точки в класирането ще получат утешителни награди. Всеки ден ще има поощрителни награди за участниците за деня. Трима участници ще получават по една каса бира ежедневнно по време на „познай резултата“.

Проверете вашите футболни знания още сега.

Очаквайте скоро и съвсем новия модул на Sporta.bg за Световното първенство в Бразилия с подробна информация за всички стадиони, отбори и футболисти.