Играчите на Ботев потриват ръце! Дъщерята на новия им шеф Мишо Мадански е сексфурия (СНИМКИ)

галерия:

Михаил Мадански е новият спортен директор на Ботев. Новината обиколи Пловдив със скоростта на светлината, а повечето фенове на "канарчетата" са доволни, че на поста застава човек с образование и ценз, който на всичко отгоре е близък приятел на Борислав Михайлов. Иначе казано - лобито на "жълто-черните" в БФС е бетон. Доцентът от НСА Мишо Мадански има сериозна визитка като треньор, бил е на шефска позция и в Монтана.

4160202

Днес Мадански беше посрещнат в Коматево от вече бившия спортен директор Жоро Марков, който символично предаде властта на новия господар.

По-любопитното е, че не само привържениците са доволни от назначението на Михаил Мадански. Вестта се е приела повече от радушно и сред самите играчи на Ботев, научи Sporta.bg от няколко от тях. Причината е най-вече в това, че доцентът е баща на една от най-желаните дами у нас - журналистката Николета Маданска. Русото изкушение краси екрана на bTV и е мокра мечта на колеги, зрители и спортисти.  

4160206

Нахаканата мадама се слави като сексбомба и същинска мъжемелачка. Ето защо е съвсем нормално в съблекалнята на Ботев да са в приповдигнато настроение. Всички трепнат в очакване надарената Николета да уважи с присъствието си мач на Ботев - било то заради служебни ангажименти или по роднинска връзка. 

4160204

Ето какво пише за Николета Маданска столичен всекидневник:

Фурията в спортната редакция на bTV Николета Маданска вече половин година се топли в прегръдките на шефа на новините Венелин Петков, но не е забравила голямата си страст – футболистите.

Паралелно с връзката си с напористия телевизионер русокосата красавица е интимна с ритнитопковец от столичен тим, който на всичко отгоре е с близо 10 години по-млад от нея. Работохоликът Венелин задоволявал напълно интелектуалните потребности на палавата щерка на футболния треньор Мишо Мадански, но оборотната мацка била свикнала с безкрайните купони и литрите шампанско, които съпровождат нощите на младите спортни герои.

4160203 

Ники дълги години беше гадже на национала Михаил Венков, но връзката им се разсъхна, след като защитникът замина да играе във Варна. След това през леглото й мина баскетболистът Златин Георгиев, преди внезапно Маданска да смени тотално фронта. Тръпката по купоните с мускулести момчета обаче не я е напуснала.

„Венелин е страхотен мъж, но предпочита да си стои вкъщи, гледа Си Ен Ен, по цяла вечер чете книги по медийна теория. А Ники е млада, кръвта й кипи, не може да очаква да си седи до него, да му държи ръчичката и да му готви миш-маш“, твърдят близки до красавицата.

Връзката й с новоизгряващата звезда на футболния небосклон започнала в края на май покрай плейофите в „А“ група. Красавицата обаче упорито крие „резервното“ си гадже и двамата се срещат главно когато Маданска е на събитие в провинцията, а изгората й – на лагер.

Залисаният в работата си и безкрайно влюбен Венелин пък изобщо не забелязвал пукнатината в отношенията си с Николета. „Дано да я разкара, откакто са гаджета, с Маданска не може да се работи“, разказват в коридорите на bTV. „Прави се на шефка, станала е нетърпима. Заради нея изгоря Алекси Сокачев, ще си тръгнат и други хора“.

Работещите в канала са възмутени от неприемливото поведение на Николета Маданска. Тя се възползва от слабостта на Венелин Петков към нея и го изнудва за каквото пожелае. От своя страна бившият любим на Гена Трайкова не е в състояние да й откаже

4160205