ИГРА на Sportenden.com и Sporta.bg: ОТГОВОРЕТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ ФЛАНЕЛКА НА ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР

снимка: http://www.pes-patch.com/

Sporta.bg следи на живо всички най-интересни футболни събития по света и информира своевременно за тях. Винаги сме се отличавали с качествено поднесени материали, в които залагаме на подробни анализи и любопитни детайли за супер дербитата на Стария континент или световните квалификации.

В опит да сме още по-близо до нашите верни читатели - решихме да организираме игра с водещия у нас онлайн сайт за спортни стоки Sportenden.com

Всяка седмица ще имате няколко шанса да спечелите фланелка на своя любим отбор. За целта е необходимо само да ни четете и да отговорите на зададен от нас и Sportenden.com въпрос, свързан с определен двубой.

Своите отговори можете да давате както като коментар под статията на Sporta.bg, така и в нашата Фейсбук страница, която има близо 7500 последователи. За да се класирате за участие в томболата са необходими 3 условия:

1. Да сте дали верен отговор на въпроса.

2. Да сте посочили двете си имена и имейл.

3. Да сте извършили гореспоменатите неща във времевия диапазон, определен за текущото питане.

Партньорът ни Sportеnden.com предлага над 40000 артикула от над 350 световни марки. В тях се включват дрехи, обувки и аксесоари за всички възрасти. Освен с богат асортимент от стоки - Sportеnden.com се отличава и отлично обслужване на клиентите си. Групата на сайта във Фейсбук има над 18 000 последователи.

Първото питане, което може да Ви донесе оригинална фланелка на обичан клуб е свързано с мача Франция - България, който ще се състои в петък от 21,45 българско време. При положение, че отговорите правилно и бъдете изтеглен като печеливш - то ще имате възможността да си изберете фланелка на посочен от Вас английски гранд от богатия асортимент предлаган от Sportenden.com.
 
ЕТО ГО И ВЪПРОСА:

БЪЛГАРИЯ СПЕЧЕЛИ ПАМЕТНАТА СРЕЩА С "ПЕТЛИТЕ" НА 17-и НОЕМВРИ 1993-а С 2:1 НАСРЕД "ПАРК ДЕ ПРЕНС". КОЙ БЕШЕ ФУТБОЛИСТЪТ, КОЙТО ЗАБИ И ДВАТА ГОЛА И КЛАСИРА БЪЛГАРИЯ НА МОНДИАЛА В САЩ?

Забележка: Вашите отговори изпращайте като коментар под тази и всички други статии, свързани с мача Франция-България в Sporta.bg от 14.15 часа на 05.10.2016 до 00.00 ч. на 07.10. 2016 г. Тегленето на двамата победители ще се извърши на 08.10. 2016 г чрез жребий. Те ще имат възможността да си изберат оригинална фланелка на английски клуб, която ще им бъде доставена на адрес.

МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С УСЛОВИЯТА НА ИГРАТА НА ТОЗИ ЛИНК