ИГРА №4 на Sportenden.com и Sporta.bg! Отговорете на въпрос за дербито на Северен Лондон и спечелете фланелка

Sporta.bg следи на живо всички най-интересни футболни събития по света и информира своевременно за тях. Винаги сме се отличавали с качествено поднесени материали, в които залагаме на подробни анализи и любопитни детайли за супер дербитата на Стария континент.

В опит да сме още по-близо до нашите верни читатели - решихме да организираме игра с водещия у нас онлайн сайт за спортни стоки Sportenden.com

Тази седмица е вашият последен да спечелите фланелка на своя любим отбор. За целта е необходимо само да ни четете и да отговорите на зададия от нас и Sportenden.com въпрос.

Своите отговори можете да давате както като коментар под статията на Sporta.bg, така и в нашата Фейсбук страница, която има близо 7500 последователи. За да се класирате за участие в томболата са необходими 3 условия:

1. Да сте дали верен отговор на въпроса.

2. Да сте посочили двете си имена и имейл.

3. Да сте извършили гореспоменатите неща във времевия диапазон, определен за текущото питане.

Партньорът ни Sportеnden.com предлага над 40000 артикула от над 350 световни марки. В тях се включват дрехи, обувки и аксесоари за всички възрасти. Освен с богат асортимент от стоки - Sportеnden.com се отличава и отлично обслужване на клиентите си. Групата на сайта във Фейсбук има над 18 000 последователи.

Победител в миналата игра стана Наталия Попова. Тя позна, че Вечното дерби ще завърши наравно(знак Х) и бе бе изтеглена в  жребия. Тя си избра страхотен екип на Манчестър Юнайтед, който вече й бе доставен. Честито!
 
Настоящото питане, което може да Ви донесе оригинална фланелка на обичан клуб е свързано с непримиримото дерби на Северен Лондон, което предстои на 6 ноември от 14.00 часа бг време на стадион "Емирейтс". При положение, че отговорите правилно и бъдете изтеглен като печеливш - то ще имате възможността да си изберете фланелка на посочен от Вас английски гранд от богатия асортимент предлаган от Sportenden.com.
 
ЕТО ГО И ВЪПРОСА: 
Как ще завърши мачът на 6-и ноември Арсенал-Тотнъм? Имате 3 възможни опции за отговор - победа за Арсенал(1-ца), победа за Тотнъм(2-ка) или равен(Х)! Няма нужда да прогнозирате точен резултат от двубоя, необходимо е просто да уцелите крайния изход на срещата. Битката между враждуващите "артилеристи" и "шпори" в неделя ще бъде и спор за върха във Висшата лига. Към момента Арсенал е на второ място с 23 точки и отстъпва лидерската позиция на Ман Сити - само по голова разлика. Тотнъм пък е на 5-о място с 20 точки, а отборът досега през сезона няма загуба в Англия и записа 5 победи и 5 равни двубоя.


Забележка: Вашите отговори изпращайте като коментар под тази статия или в страницата ни във Фейсбук от 12.00 часа на 01.11.2016 до 14.00 ч. на 06.10. 2016 г. Тегленето на печелившия ще се извърши на 07.11. 2016 г чрез жребий. Той или тя ще имат възможността да си изберат оригинална фланелка на английски клуб, която ще бъде доставена на адрес.

МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С УСЛОВИЯТА НА ИГРАТА НА ТОЗИ ЛИНК