Ибра: Родих се стар и ще умра млад! Лъвът е гладен

Големият Златан Ибрахимович бе официално представен като футболист на ЛА Галакси. В свойски стил шведът не пропусна да демонстрира типичното си високо самочувствие на брифинга.

"Съдбата бе предначертана да се случи така. Въпросът бе единствено кога. Щастлив съм да бъда тук. Изключително съм развълнуван. Нямам търпение да изляза на терена и да играя.

Все още не се намирам в ритъм, защото не съм играл от доста време. Сега единствено искам да помириша тревата и да докосна топката. След края на тренировката, аз исках да продължа да се подготвям. Дори помолих треньора да направя още няколко шута. Почувствах се млад. Чувствам се като Бенджамин Бътън. Родих се стар и ще умра млад.

Предстои ни голям мач и съм готов да се включа и да играя. Лъвът е гладен. Ще направя всичко, за да спечеля. Нищо в този аспект не се е променило. Аз съм тук да печеля и ще направя всичко, което е по силите ми, за да сторя това.

Не съм арогантен, аз съм уверен. Хората, които не ме разбират, казват, че съм арогантен, а тези, които ме разбират казват, че съм уверен", заяви Ибракадабра.