И Джеки се присмя на сегашния ЦСКА във В група

снимка: Булфото

Легендата на ЦСКА и българския футбол Георги Димитров – Джеки се присмя на намеренията на сегашния състав на „армейците“ да се бори за успех в турнира за Купата на България.

Джеки също така сподели, че ходи често на стадион „Българска армия“, но не гледа мачовете във В група, защото ясно си спомня какви велики отбори са гостували в миналото. Той не прие насериозно и намерението да се издигне статуя на Христо Стоичков и дори заяви, че според него инициативата е с цел да бъде унижен Камата.

"Не ги гледам въобще. Само като ходя на "Армията" и знам кои отбори са били тук...Такава радост изпитват някои хора... Не знам, сигурно всичко е изкуствено. ЦСКА във "В" група! Аз, ако бях, щях да бойкотирам по някакъв начин и да си стоим някъде по средата, а те искат да стават шампиони, сега мечтаят и за Купата, да играели в някакви турнири.

Не ги разбирам! Значи някой има интерес ЦСКА да си стои там, както и "Локомотив". Било им добре там! И как се развивал ЦСКА? Те, момчетата повечето бяха някъде по "Б", по "В" група и не играеха и там. Даже имам приятели от Радомир, които казват: "Ние ги изгонихме, а вие ги взимате в ЦСКА!". Има трима-четирима такива“, каза Джеки в предаването „КОД спорт“ по ТВ+.

"Гледам пресконференция на Сашо Тодоров, а аз не го знам той какъв е. Излиза с някакъв друг юнак и говорят за монумента на Стоичков. Че кой седи и говори за Стоичков? Те не са го виждали през живота си, само по телевизията. Ще сложат монумента на стадиона, който може да падне всеки момент.

Отворили сметка и не могат да намерят 60 хиляди лева. Те откраднаха милиони, а няма един да извади... Сашо Чакмаков, Стефан Войнов не знам дали знаят за това нещо, но всеки от тях ще извади и ще ги даде тези пари. Имам чувството, че нарочно го правят. Мисля, че няма да съберат парите, за да го унижат и да му кажат: "Не можем да ти съберем пари, за да направим монумента", каза още Димитров.