Хубчев в София: Страшно ме е яд

снимка: Булфото

Селекционерът на България Петър Хубчев видимо бе в лошо настроение при завръщането на тима от Беларус, където засписахме срамна загуба с 1:2. "Трикольорите" зиграха слаб мач, а единственото ни чисто положение бе в 90-ата минута.

На летището Хубси пусна няколко шаблонни изречения: "За мен това са най-добрите български футболисти, с уговорката с още няколко имена. Дано не трябва да се вдига отборът. Ще се подготвяме по същия начин и ще продължим да работим - да изграждаме отбора, а не да го вдигаме".

България е 9 точки - на 4 пункта от първите във временното класиране в нашата група Швеция и Франция.

"Като цяло това, което очаквахме това се случи. И двата гола бяха от чисти единоборства, които изгубихме. Стават такива грешки. Загубата не слага край на амбициите ни с оглед на другите резултати. Голям шанс изпуснахме. Аз съжалявам страшно много. Първото място щеше да е уникален успех за нас и щеше да ни даде ентусиазъм в работата. За мен амбициите ни не са приключили", заяви Петър Хубчев вече на родна земя и добави:

"Усещах, че футболистите искаха малко повече. Трудно влязохме в мача. Но удържахме и когато започнаха нашите неща да се получават малко по-добре, тогава се получи тази нелепа дузпа."