Хубчев: С човек по-малко срещу Ботев няма как

снимка: beroe.bg

Петър Хубчев прие спокойно загубата от Ботев (Пловдив) с 1:3 днес, като отдаде загубата на по-добрата игра на "канарчетата" след червения картон, който получи играч на Берое малко след като беше изминал половин час от двубоя.

"Според мен червеният картон на Игор Джоман реши изхода от този мач. Нямаше как срещу отбор, който държи толкова добре топката, да издържим толкова време с човек по-малко", заяви Хубчев, който нямаше претенции към съдията за картоните на Джоман. 

"Нямаме никакви претенции, не искам да ги коментирам. Ако трябва да съм честен, Веселин Пенев трябваше да бъде изгонен. На Джоман червеният картон реши мача, пак ви го казвам. Ние имахме други идеи, искахме да сме равностойни и да нападаме, но този картон ни обърка подреждането.

Вече втори мач получаваме голове, след като губим топката и на контра ни вкарват. Истината е, че ни трябва много работа. Познавам доста добре тези момчета и смея да кажа, че няма да им повлияе по никакъв начин тази серия.

Това, че правим някои неща, а други не ни се получават, ще се промени. Искаме да играем все по-добре. Нито във Варна при загубата ни от Черно море с 0:4, нито днес, мога да упрекна футболистите си. Те играят толкова, колкото могат, дават всичко от себе си и заслужават поздравленията ни", каза още бронзовият медалист от 1994.