Хубавата Маша кара Порше за 200 000 евро, но пазарува портокали на промоция

Животът продължава за Маша Шарапова. 28-годишната руска тенисистка преминава през най-черния период в живота си, след като беше хваната с допинг, но това съвсем не значи, че е нещастна.

Напротив - папараци я изловиха засмяна до уши на един от плажовете на Лос Анджелис. Докато чака да я накажат, рускинята кълчи кълки край брега и играе плажен тенис в компанията на кондиционния си треньор, който очевидно има за цел да я поддържа във форма до завръщането й на корта.

Освен на брега на Тихия океан рускинята редовно посещава и местен фитнес център, където продължава да се показва с екипировка на вече бившия си спонсор "Найк". Шарапова не се отказва и от комфорта на още един от бившите си спонсори - "Порше".

Папараци я изловиха, докато отива на пазар с белия си джип "Кайен" (440 конски сили за над 100 хил. евро). Облечена изцяло в черно с дрехи на японския лейбъл "Сакаи" и с чанта "Марио" (за 625 евро) на дизайнера Жером Дрейфс в ръка,  Маша бе засечена да си избира здравословни храни в калифорнийски био супермаркет.

Според свидетели обаче тя в крайна сметка си е купила единствено портокали от щанда с промоциите! Очевидно й се налага да започва да пести, след като покрай разкритията за допинга в рамките само на часове загуби договори за стотици милиони.