Христо Колев: Готови сме за дербито

снимка: http://lokomotivpd.com/

"Мисля, че отборът е готов. Чакаме с нетърпение срещата и мисля, че ще се представим достойно и ще защитим честта на Локомотив", заяви наставникът на Локомотив (Пловдив) Христо Колев преди дербито с Ботев този уикенд.

"Смърфовете" гостуват на градския си съперник в събота от 18:30 часа в Коматево. "За нас е чест и удоволствие да участваме в такъв мач, който наистина е коренно различен от всички останали, които се провеждат по време на шампионата. Адреналинът, самата обстановка, отношението на хората към мача, ни дават възможност ние да покажем най-добрата си страна, да дадем всичко от себе си и да постигнем един позитивен резултат", каза на днешната си пресконференция Колев.

"Мисля, че отборът е готов. Чакаме с нетърпение срещата и мисля, че ще се представим достойно и ще защитим честта на Локомотив. Проблеми около състава няма, всички са здрави. Тренират съвестно и мисля, че момчетата са готови да поемат отговорността, която е пред тях", допълни Бащата.

"Настроението в съблекалнята е нормално. Момчетата осъзнават, че единственото нещо, което трябва да правят, е да се трудят всеки ден, когато излизат на терена. Оттук нататък да се надяваме, че този шанс, който ни липсваше в първите два мача, да бъде вече на наша страна, за да може да имаме позитивен резултат", каза още той.

"В такива мачове моментното състояние на двата отбора не е от голямо значение. Важно е кой какви цели си поставя, колко вярва в тях и как намира начин да ги преследва със силите, които има в момента", завърши треньорът на Локомотив.