Херо забранил килцата в Лудогорец

Част от футболистите на Лудогорец ще преминат медицинските прегледи преди подновяването на битката в Първа лига в София, а останалите състезатели ще бъдат тествани на турска земя. Отборът ще започне подготовка на 6 януари само с 12 играчи. Те ще минат прегледи в София и ден по-късно заминават за дълъг лагер в Турция, пише Топспорт. Там "орлите" ще останат до 3 февруари.

Направо в Анталия ще се присъединят голяма част от чужденците - бразилците Сисиньо, Марселиньо, Лукас Саша, Ренан дос Сантос, Кампаняро, Вандерсон, Рафаел Форстър, Жоао Паоло и Кишада, както и вратарят Хорхе Браун и Абел Анисе. Те ще минат прегледи в Турция.

Треньорът Димитър Димитров се надява, че всички те ще са спазили режима и ще се явят в уговорения ден и без наднормено тегло.

Предвидени са 6 контроли, които максимално да подготвят Лудогорец за първия мач с Милан от 1/16-финалите за Лига Европа, напомня "Меридиан мач". Въпросната среща е на 15 февруари (четвъртък) в Разград, от 20:00 часа. Най-силните проверки са с Шахтьор (Донецк) и Динамо (Москва).