Херо сподели в кое "орлите" са по-добри от Хофе

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви, че е разузнал добре предстоящия съперник на "орлите" в груповата фаза на Лига Европа - Хофенхайм. Херо обяви, че българският шампион излиза за победа в трудния сблъсък в Разград и определи като ключов опита, който отборът е натрупал на европейската сцена. Българският специалист сподели, че домакинският фактор може да се окаже решаващ срещу немците.

"Тимът е готов преди първия домакински мач в Разград в груповата фаза на Шампионската лига. Хофенхайм е силен и класен съперник. Той доказа това с резултатите си, не бива да допускаме грешки. Излизаме за победа.

Всички казваха, че Хофенхайм е фаворит. Въпреки загубата в първия мач от груповата фаза те имат предимство. Разузнахме добре Хофенхайм. Те са дисциплинирани и добре подготвени както физически, така и тактически. Могат да променят постройката си по време на мач. В наш плюс е опитът, който притежават нашите футболисти в Европа. Няма кадрови проблеми в отбора. Предимство е, че ще играем у дома", заяви Херо. 

Двубоят между Лудогорец и Хофенхайм е на 28 септември (четвъртък) от 22:05 часа.