Херо мята поляка в дълбокото веднага

Спортно-техническият щаб на Лудогорец изготви специална програма на полския национал Якуб Свиерчок. Куба подписа с разградчани в събота, а в неделя бе представен официално, пише . Тогава той се присъедини към новите си съотборници в неделя. 25-годишният нападател изгледа от трибуните равенството между орлите и украинския гранд Шахтьор Донецк.

Желанието на Димитър Димитров е колкото се може по-скоро да може да използва бившия футболист на полския Заглембе. Възможно е той да вземе участие още в следващата контрола срещу Университатя Крайова. Спарингът с румънците е в четвъртък, 25 януари, и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

До дни пък ще стане ясно дали Клаудиу Кешеру ще продължи договора си с Лудогорец, или ще бъде продаден. Контрактът на нападателя изтича през месец юни. Той е желан от турски клубове, гръцкия ПАОК, както и американски тимове. Кешеру получи предложение за нов контракт, но все още не е обявил дали ще го удължи. Той започна като титуляр в проверките срещу Ботошани (2:0) и Шахтьор Донецк (2:2).