Херо: Бихме ги по показатели, 0:4 не е реален резултат

снимка: ludogorets.com

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров остана крайно разочарован след поражението с 0:1 от Милан на "Сан Сиро" в мача реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. Родният шампион игра като равен с равен срещу италианския гранд, но загуби. Това според Херо се е случило заради неумението на разградчани пред гола. Той заяви, че общият резултат 0:4 не е реален и се позова на думите на Дженаро Гатузо. 

"Не мога да кажа, че съм доволен, но мисля, че бяхме равностойни като цяло и дори на моменти бяхме по-добри. С оглед на класата на Милан, опита и рутината, нормално продължават напред. Опитахме се да играем максимално открито, но не успяхме да реализираме положенията си.

Играчите се постараха и показаха близки до своите максимални възможности. Излязохме с чест от групата срещу силни отбори и имахме нещастието да се паднем с Милан. Ако имахме късмет, можехме да се представим по-добре в тези двубои", сподели Херо.

"Ако видите статистиката от мача, може да разберете, че всички показатели са били в наша полза. Но, за съжаление, отново загубихме. При нас има проблем в реализацията на гола. В доста моменти ги превъзхождахме, но, като цяло, победата на Милан е заслужена.

"Резултатът 0:4 не е реален и колегата Гатузо го каза. Бяхме почти равностойни, но умението пред гола и класата на Милан наклониха везните. Сега остава да се концентрираме в шампионата, където битката ще бъде до последния кръг", заключи Херо.