Хаос с билетите за феновете на Левски, които ще подкрепят тима в Черна Гора

снимка: фейсбук

От Левски признаха, че билетите за мача-реванш срещу Сутиеска в Лига Европа са пристигнали твърде късно и ще бъдат раздавани на привържениците на тима едва в Черна гора, непосредствено преди двубоя.

Ето съобщението:

"Уважаеми привърженици,

домакините от Черна гора на мача-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа между ФК Сутиеска - ПФК Левски очевидно не бяха подготвени за големия интерес от страна на феновете на Левски. От черногорския клуб са изпратили потвърдените 250 билета едва вчера след обяд чрез спедиторска фирма, които обаче няма да пристигнат преди заминаването на Левски за Подгорица.

Поради този факт сме принудени да раздадем билетите, на всички закупили си, в Черна гора. Наш представител ще пътува извънредно с отбора за улеснение на организацията при получаването на билетите от привържениците ни.

В деня преди мача, сряда 05.07.2017 г., билети ще бъдат раздавани в хотел Хилтън в град Подгорица между 20:00 и 22:30 часа местно време срещу предоставяне на квитанцията, получена при закупуването на съответния билет в София.

За деня на мача, 06.07.2017 г., местните власти ще организират сборен пункт за феновете на Левски, където ще продължи раздаването на билетите за мача. За мястото и часа обаче ще бъдем информирани допълнително.

Веднага щом получим нужната информация, ще има съобщение на нашия уеб сайт levski.bg, както и на официалната ни фейсбук страница @levskiofficial. За допълнителна информация можете да се обаждате от утре след 18:00 часа местно време и на телефонен номер: +359 888 914 071".