Халф на Азербайджан: Можем да победим България

Полузащитникът на националния отбор на Азербайджан по футбол Джавид Хусейнов даде интервю пред местния сайт azerisport.az, в което говори за поражението от Русия с 0:4 и за предстоящата европейска квалификация с България.

"Срещу Русия получихме обиден резултат, въпреки че с този отбор винаги сме играли добре. Но видяхте, че не всички титуляри в нашия състав започнаха срещата. Това не е оправдание, това ще си остане тежка и обидна загуба", каза 26-годишният играч от Габала, който срещу руснаците влезе като смяна, но срещу България може и да започне в стартовия състав.

След срещата Берти Фогтс ни каза, че всеки трябва да се замисли за своята си игра. Разбира се, резултатът не му хареса. Имаше и персонални оценки, няма как да мине без това.

"Не бих казал, че срещу Русия бяхме уморени. Просто играта не се получи така, както искахме. Пак казвам, че стартовият състав не беше най-доброто, което може да предложим.

Треньорът си имаше свой замисъл за това и трябва да го приемем. Възможно е човек от отбора на България да е гледал срещата. Уверен съм, че срещу България ще играем по-различно. Надявам се, че ще играем поне така, както през второто полувреме срещу Русия и ще се постараем да победим. Даже ще кажа, че съм уверен в победата на 9-и септември"", допълни Хусейнов.