Гръм! Хубчев поема Левски, Балъков го сменя в националния

Сюрпризираща вест долетя от лагера на националния отбор. Оказва се, че Петър Хубчев ще бъде новият треньор на Левски и ще напусне поста национален селекциоенр след мача с Косово в Прищина. Хубси ще замени на поста Георги Дерменджиев още сега, за плейофите от Първа лига. Ръководството на "сините" не е никак доволно от представянето на отбора през пролетта, както и от някои изказвания на Дерменджиев пред медиите.

Проведени са разговори с Хубчев, който е в отлични отношения с Павел Колев. Бившият ни национал се е съгласил да стане треньор на Левски. Той ще разтрогне договора си с БФС като селекционер на "лъвовете". Шефовете на "сините" са се спрели на Хубчев заради успехите му в Берое и дисциплината, която налага в отборите си. Дерменджиев няма да остава на пост в клуба.

В-к 24 часа пише, че новит треньор на България ще се казва Красимир Балъков. Бала ще съвместява функциите в държавния тим с тези в Етър поне до лятото. Пред него няма д аима задължителна цел класиране на Евро 2020, а подмладяване и достойни игри, научи Sporta.bg.