Гришо стопил тенис мъката с див секс с кака Никол на Хаваите

Григор Димитров се сгромоляса с гръм и трясък на „Ролан Гарос”. Българският тенисист отпадна от сърбина Виктор Троицки още в първия кръг. И рано-рано подви опашка и напусна турнира от Големия шлем. После се сгромоляса и на турнира в Щутгарт, където падна от Дел Потро - пак в първи кръг. „Не знам какво се случва с мен. Но случващото ме плаши”, призна хасковлията. По всичко личи, че Гришо е изпаднал в огромна черна дупка.

Веднага след фиаското си във френската столица Париж Григор е отлетял за Монако, където се шири в огромна къща. На другия ден при него пристигнала голямата му любов Никол Шерцингер, пише Шоу.

Хасковлията бил като ударен с мокър парцал. Не искал нито да яде, нито да спи, камо ли секс да прави. След като видяла, че работата е дебела, Никола веднага се притекла на помощ на своя любим. И измислила план, с който да пребори мъката, нахлула със страшна сила в душата на Григор Димитров. Шерцингер предложила двамата да заминат за родното й място – Хавайските острови, където да се усамотят за три-четири дни. Речено-сторено. Гришо, който е обиколил почти целия свят, никога не бил стъпвал в едно от райските кътчета на Земята. Когато човек е пълен с пари, не е проблем веднага да се изстреля до мястото, където желае да отиде.

Никол направила по най-бързия начин резервация за билети и полети от Париж през Лос Анджелис влюбените гълъбчета кацнали в столицата на Хаваите – Хонолулу. Оттам заминали за едно от именията, притежание на Шерцингер. „Нейното семейство има три къщи на Хаваите. Едната е на родителите й, другата е на сестра й Кейла, а третата е за нея. Това си е цял палат с всичките му екстри – басейни, джакузита, барбекюта, огромен двор. Къщата се намира съвсем близо до плажа, който е уникален – чисто бял пясък, лагуна и палми. Истински рай!”, разкриват близки до Григор Димитров.

Двамата останали там няколко вечери. И се отдали на див секс, по който палавата Никол много си падала. Казват, че подобен вид лечение на душата със сигурност се е отразил благоприятно на Гришо.

„Може да се говорят и пишат какви ли не неща за Никол, но тя наистина успява да измъква Григор от всички кризисни състояния, в които той изпада. Не забравяйте, че Шерцингер е с 13 години по-голяма от него. Притежава много по-солиден житейски опит и знае как да помогне на човека до себе си”, твърдят запознати.

На всичко отгоре Никол заявила, че може да уреди Гришо с посещение при едни от най-добрите психолози не само в Щатите, но и в света. Тя познавала двамата такива, като единият бил женен за най-добрата й приятелка от детските й години.

Поне засега обаче Григор нямал намерение да прибягва до тази мярка. Той твърдял, че Никол е неговият психолог.

Пред приятели Гришо признал, че се чувства много по-добре с новата си изгора, отколкото с Мария Шарапова и другите си бивши любовници. Казват, че Мария не била толкова емоционална и не приемала нещата навътре, когато трябвало да помага на Григор. „Рускинята е доста по-студен и затворен характер. Рядко, даже почти никога, не показва чувствата си. Може би това е причината двамата с Гришо да се разделят. Първоначално всичко между тях беше секс и химия – уникално привличане. Но това е до време. После тази огромна страст се изпарява и ако няма истински чувства, логичното се случва – стига се до раздяла. Виж Никол е съвсем друга – емоционална е, с голямо сърце и душа. Ще преобърне цяла планина, както се казва, за да ти подаде ръка и да те извади от калта. Гришо е същият като нея. И той се отдава много на емоциите и изобщо не крие чувствата си. Показва ги с цялата си страст”, твърдят най-близките до най-добрия български тенисист.

Те разкриват още, че Григор изкарал вирусно заболяване дни преди мача с Виктор Троицки на „Ролан Гарос”. Хасковлията първо започнал да подсмърча, а след това го обхванала ужасяваща кашлица. Вдигнал и малко температура. Чувствал се изтощен. Той обаче взел светкавични мерки и в навечерието на двубоя оздравял напълно.

„Не че това може да послужи като някакво оправдание, но Григор наистина не беше добре. Което малко или много оказва влияние върху спортната му форма”, добавят още от обкръжението на родения на 16 май 1991 година хасковлия.