Гришо разкри как го успокоява Шарапова

снимка: youtube.com

Григор Димитров се превърна в поредния тенисист, който се качи на специалния автомобил на Australian Open, за да се повози из Мелбърн и да отговори на няколко атрактивни въпроса.

Гришо трябваше да разкрие какво носи в сака си за тенис, кой е човекът, на когото е най-голям фен, дали вярва в извънземни и как си почива след тежка тренировка.

Българският номер 1 демонстрира отлично настроение и чувство за хумор и се забавляваше през цялото време, както личи и от видеото по-долу:

Ако погледнем в сака ти за тенис...?

Погледнете, да, няма проблем. Няма какво толкова да намерите, ще видите перфектно подреден сак с много прецизно сгънати дрехи по специален начин, който само аз мога да направя. Така че, да, давайте.

Средностатистическият човек лъже от 3 до 8 пъти на ден. Вярно или лъжа?

Може би от 1 до 3 пъти, според мен 3 до 8 пъти е прекалено много.

Филмът, който си гледал най-много?

Определено това са всичките части на „Бързи и яростни“, просто обичам тези филми и обичам да имитирам героите вкъщи с колата си, но трябва да съм внимателен.

Най-щастливият ти момент на корта и извън него?

Определено когато спечелих първата си титла в Стокхолм. Когато лежах на корта след спечеления мач бол. Целият турнир мина като сън, често се срещам за първата си титла.

На кого си голям фен?

Трябва да кажа на приятелката си (Мария Шарапова), но може да звучи прекалено клиширано. И Джони Деп! Това е без съмнение най-великият актьор за мен. Начинът, по който се облича на корта и извън него, извинявам се, на сцената и извън нея, е впечатляващ.

Как си угаждаш след тежка тренировка?

Просто се прибирам вкъщи и си почивам. Имам доста запази от едни бонбони, на които винаги мога да разчитам. Дори на корта и по време на тренировка, те ме правят щастлив. (вероятно намеква за бонбоните на Шарапова - "Шугарпова")

Вярваш ли в извънземни?

Да, постоянно. Веднъж, мисля, че видях едно. Но никога не съм го индетифицирал, просто го видях.

Любимият ти супергерой?

Може би Батман. Харесвам Батман. Харесва ми костюма му.