Гришо да се учи! Звездата Циципас прописа на български език

Стефанос Циципас приключи участието си на Sofia Open 2019 снощи, след като отстъпи на четвъртфиналите с 0:2 сета пред Гаел Монфис, в отделните части 3:6, 6:7 (5). След двубоя новата супер звезда на аристократични спорт сподели, че се наслаждавал на участието си в турнира, на страхотния корт и подкрепата на публиката, където много гърци и българи викаха за него

„Наслаждавах се да играя на този турнир. Определено. Беше невероятно. Усетих цялата енергия от публиката. Приятно ми е да играя при различни условия, различни от повечето турнири. Предполагам, че ще ми бъде приятно да се върна догодина“.

След това атинянинът се почувства задължен още веднъж да изкаже благодарността си на българите. Явно той е впечатлен от посрещането и любовта, която получи. Стефанос на чист българзки език пусна съобщение в своя Инстаграм:

"ЖИВОТЪТ Е ПОРЕДИЦА ОТ ПОЗДРАВИ И СБОГУВАНИЯ. СТРАХУВАМ СЕ, ЧЕ ОТНОВО Е ВРЕМЕ ЗА СБОГОМ", написа той и набързо събра над 30 000 харесвания и одобрителни коментари.

За съжаление нашият Григор Димитров, който бойкотира родината си поголовно, може само да се учи от Циципас - на отношение към феновете и на български език...

ВИЖТЕ ТУК ПОСЛАНИЕТО НА ЦИЦИПАС НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК