Гриша Ганчев решава за бъдещето на Бодуров

снимка: Булфото

Централният защитник на Литекс Николай Бодуров продължава да се подготвя заедно с юношите на клуба.

Националът тренира по два пъти на ден и изчаква благодетелят Гриша Ганчев да се завърне в България и да реши съдбата му.

В момента бизнесменът е на работна среща в Китай. 27-годишният играч бе изваден от състава след поражението от Левски на "Герена" с 1:4 през есента заради неспазване на режима.

Самият Бодуров призна вината си и се извини публично за прегрешението си на Ганчев преди седмица. Въпреки това той не попадна в групата за лагера в Гърция. През следващите дни се очаква благодетелят да има нова среща със защитника, на която да бъде определено бъдещето му.

Най-вероятно "оранжевите" ще опитат да трансферират Бодуров в чужбина. Засега конкретни оферти няма, но интерес не липсвА, информира "Тема Спорт".

Преди време националът бе желан от Ботев, като Мъри Стоилов го искаше в Пловдив, но след привличането на Везалов и Лучин, тази възможност отпадна. През есента Бодуров изигра 13 мача, в които се разписа веднъж.

Sporta.bg припомня, че интерес към защитника имаше от страна на сръбския Партизан, който го искаше за заместник на Иван Иванов. Така единия български национал трябва да замени друг български национал. В последно време обаче се заговори за все по-голям интерес от страна на Ботев (Пд) и Левски, но поведението на играча остава голяма въпросителна.