Гриша Ганчев изригна по адрес на Лудогорец

снимка: БТА

Въпреки, че българските отбори тепърва стартират подготовката си за следващия сезон, словесните престрелки между лагерите вече започнаха.

Начало даде собственикът на Литекс Гриша Ганчев, който говори по време на днешното официално представяне на Красимир Балъков като наставник на "оранжевите".

Ганчев удари няколко словесни шамара на шампиона Лудогорец, оставайки подразнен от въпрос, свързан с хегемонията на "орлите" в последните три години.

"От 96-та година съм тук, когато дойдох, имаше ей такива големи плъхове на базата. Много трудно ги печелим парите. Малко по малко гледаме да влагаме в базата. Нас не ни интересува какво правят милиардерите, ние се мъчим с малкото, което имаме. Нивата е дълга и от 20 години я ора. Гледам, че сте много възхитени какво се прави в Лудогорец. Нека те да изкарат на половината на моите години тук, и ние сме имали тази еуфория, и ние сме играли до март в Европа, но не сме казали, че кой знае какво сме направили", избухна Ганчев.

Собственикът на "оранжевите" се закани, че този път няма да позволи да бъдат нанясани непозволени удари по Литекс, без да уточни какво точно има предвид.

"Призовавам да се спре с непозволените ъперкъти. Вероятно ме разбирате за какво говоря. Тази година ще вземем мерки", закани се бизнесменът.