Григор пак сваля стара бройка (ФОТОФАКТ)

галерия:

снимка: Инстаграм

През години Григор Димитров не успя да създаде име на постоянен тенисист, но за сметка на това успя да си спечели прозвището "плейбой". Хасковлията редовно прескача през различни връзки, която по-кратка, коя по-дълга, но никога не се задържа дълго на едно място. В момента медиите по света твърдят, че Гришо и Никол Шерцингер са се разделили. Крайно време беше. Над година и половина двамата бяха заедно.

Сега Григор се подготвя за участието си на Ролан Гарос. Вчера Димитров предизвика тема за дискусии сред феновете му след случайна среща с колежката му Южени Бушар. Двамата се засякоха на кортовете в Париж, а хората побързаха да кажат, че двамата не са се забравили и още има тръпка между тях.

Снощи пък Димитров бе спипан да хапва в ресторант с друга тенисистка. Става въпрос за красивата французойка Ализе Лим. Двамата бяха свързвани като двойка още през 2015 година. Слуховете за връзка между тях тръгнаха седмици преди Гришо да започне романса си с Никол. Лим не е известна с успехи в тениса си, но пък за сметка на това бе гадже на Жереми Шарди.

4165942

В началото на май пък Димитров бе спипан в опасна близост до още една своя бивша. Интересни снимки от Мадрид внесоха смут сред феновете, че Григор ще се събере с Мария Шарапова отново. Според британските издания тези фотоси са били и причината Шерцингер да бие шута на българския ас.

На хасковлията обаче явно не му пука и той продължава да си търси своето сред бившите.