Григор и Никол на Ривиерата - секси игри на яхта (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

галерия:

Красавецът Григор Димитров и надарената Никол Шерцингер се отдадоха на почивка в Сен Тропе. В социалните мрежи се появиха горещи снимки на двамата от романтичния им уикенд.

Гришо и Никол се забавляват на яхта в открити води на френската Ривиера.

37638127_10213815184587034_7154354537954803712_n.png

Както винаги, 40-годишната изпълнителка е в страхотна форма, която показва, облечена с чисто бял бански в контраст с шоколадовия тен. Двамата си разменят прегръдки и целувки и не пропускат да запечатат спомените от почивката си с много снимки и закачки.

На доста от фотосите се вижда как Гришо и Никол се пръскат с маркуч, а в един момент хавайката дори надига долната част на банския си и отправя струята с вода към интимните си части.

Миналата година по това време звездната двойка отново разгорещи страстите с кадри от своя почивка. Тогава те бяха хванати на плажа на италианския остров Капри.

Григор Димитров призна, че многото ангажименти и натоварените графици и на двамата пречат те да прекарват повече време заедно.

"Трудно е с дистанцията между нас и с претрупаните ни графици, но такава е ситуацията в момента", коментира тенисистът. И допълни, че опитват да пазят малкото време, което имат, само за тях. Този път обаче не успяха.