Григор Долапчиев отново пропъден от ЦСКА

снимка: Булфото

Юношата на ЦСКА Григор Долапчиев няма да бъде част от състава на „армейците“, който ще се бори за завръщане в елита на българския футбол. Самият играч обяви чрез личния си профил в социалната мрежа Фейсбук, че треньорът Христо Янев го е освободил.

Долапчиев бе повикан в „червения“ клуб малко преди старта на подготовката за новия сезон във В група и взе участие в двата контролни мача срещу Спартак (Плевен) и втория отбор на Литекс в първия летен лагер в Тетевен.

Очевидно показаното от Долапчиев по време на контролите (във втората той се отчете с пропуск на празна врата) не е убедило Янев, че има нужда от услугите на футболиста. Миналият сезон Долапчиев игра за Хасково, след като преди това Стойчо Младенов се бе отказал от него.

„Приятели, чаках с нетърпение да се завърна в клуба, в който израснах и обичам от дете! Въпреки загубата на професионален лиценз на клуба желаех да помогна на отбора да се завърне възможно най-скоро в професионалния футбол.

Уви, само моето желание и любов към клуба не са достатъчни. Трябва и взаимност... За мое огромно съжаление аз няма да бъда част от отбора на ЦСКА, което разбрах от г-н Христо Янев. Пожелавам успех на отбора в нашите сърца! Завинаги от ЦСКА!", написа Долапчиев във Фейсбук.