Григор Димитров с послание за Шарапова от Китай?

снимка: Facebook / Grigor Dimitrov

Паузата за Григор Димитров е на път да приключи, защото през следващата седмица той започва участието си на силния турнир в Пекин.

Надпреварата в китайската столица е много важна за Гришо, за да запази живи надеждите си за класиране сред 8-те най-добри за финалния Мастърс на ATP в Лондон. В момента българинът е на 10-то място в т.нар. "Race to London" ранглиста с актив от 3335 точки и диша във врата на двамата пред него - Милош Раонич (3440 т.) и Томаш Бердих (3510 т.).

23-годишният хасковлия вече е в Пекин, откъдето разпространи доста любопитна  снимка, на която той позира до огромно сърце.

"Здравей Китай! Радвам се, че отново съм тук", написа Григор Димитров в социалната мрежа Facebook, а коментарът му бе придружен от въпросната снимка:

 

Гришо прекара последните две седмици в Монте Карло. През това време той не бе заедно с приятелката си Мария Шарапова и веднага плъзнаха слухове за тяхната раздяла. Маша също е в Китай, където вчера отпадна от турнира в Ухан.

 
Любопитни фенове на тениса веднага започнаха да си задават въпроса, дали това сърце не е предназначено именно за руската изгора на Григор?