Григор Димитров показа класа със златен часовник за 52 000 лева и крокодилска кожа (ФОТОФАКТ)

галерия:

Тенис звездата Григор Димитров носи часовник Rolex за 26, 750 евро с 18-каратово жълто злато и крокодилска кожа, показа справка на "168 часа". 

Димитров за пореден път показа вкус и елегантност с каквито често се нарежда в класациите за най-стилни мъже. В края на миналата година той бе обявен за модна икона от португалските медии.

Стилният мъжки аксесоар направи впечатление по време на пресконференцията, която спортистът даде в събота в "Арена Армеец". Тогава Димитров също така бе облечен със специална тениска. На фланелката на английски бе изписано “Haskovo Unmatched”, което в превод означава “Хасково ненадминат”.  

4163524

Часовникът беше на ръката на тенисиста и вчера по време на традиционното парти на играчите, които участват на турнира Garanti Koza Sofia Open 2017. Сред гостите се откроиха редица имена на бизнесмени, популярни лица и повечето от водещите тенисисти в надпреварата като фаворитите Доминик Тийм, Давид Гофен и Виктор Троицки, който се застоя най-дълго във ВИП сепарето и демонстрира, че се чувства в свои води.

4163525

“Нямам търпение да започна участието си в този турнир. Трогнат съм от вниманието, което получавам тук. Благодаря на всички за подкрепата, която ми оказвате. Благодаря, че ставате сутрин рано, за да гледате мачовете ми. Усещам вашата подкрепа навсякъде по света. Това, което виждам тук е невероятно. Има толкова много хора, едва се промъкнах да стигна”, заяви Димитров.

4163524

4163526