Грешникът Швайнщайгер вдига тежка сватба на остров Майорка със създадената за грях Ана Иванович

галерия:

Световният шампион Германия отпадна на 1/2-финалите на Евро 2016, но не всички в лагера на бундестима са нещастни. Напротив, капитанът Бастиан Швайнщайгер е повече от щастлив, защото му престои да вдигне сватба.

Швайни се оказа грешник за Бундестима, след като направи дузпата при загубата от Франция, а преди това изпорти и дузпа срещу Италия.

4158838

Още в петък всички немци напуснаха Марсилия със самолети по посока Франкфурт, Дюселдорф или Мюнхен. Единствен в друга посока е поел Швайни. Той се е насочил директно към испанския о-в Майорка, където го чака булката - сръбската тенисистка Ана Иванович.

4158836

Според "Билд" церемонията ще бъде на острова най-вероятно във вторник, а гостите ще пристигнат със специално нает частен самолет. Едва след сватбата и медения месец Швайнщайгерще се върне отново на вълна футбол и ще изясни два големи въпроса - дали ще се откаже от националния отбор и дали ще напусне Манчестър Юн, където е нежелан от новия мениджър Жозе Моуриньо.

4158837

Бъдещето си в Бундестима тепърва ще изяснява и селекционерът Йоахим Льов, за когото има реална вероятност да напусне въпреки договора му до лятото на 2018 г. Според немските медии той ще мисли по време на ваканцията си дали има още реални цели за гонене с отбора, или не. Ако отговорът му е негативен, най-късно в началото на август в ГФС трябва да го знаят, за да търсят негов заместник. Защото в края на август е първият мач на отбора след европейското - контрола с Финландия.