Грацията Цвети Стоянова с първа снимка след тежкия инцидент

галерия:

Цвети Стоянова се показа за първи път пред хората след тежкия инцидент, който едва не й коства живота, съобщи ХотАрена. Появи се снимка в социалните мрежи, на която  Цвети е с най-добрата си приятелка и колежка гимнастичка - Цветелина Найденова. На снимката двете момичета са щастливи заедно.

Остава само месец до мега спектакъла на златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика в Арена Армеец. Тогава гимнастичките ще подарят на феновете си невероятен бенефис, след 6 години и 81 медала. Илияна Раева обеща на пресконференцията преди спектакъла, в Арена Армеец да присъства и прекрасната Цвети Стоянова. Гимнастичката е сред осемте момичета, които влязоха със златни букви в историята на художествената гимнастика от 2010 година до днес. Дали обаче обявяването за присъствие на Цветелина беше само PR трик за продажба на билетите или наистина Стоянова ще присъства на своя бенефис, предстои да разберем.

Месеци след инцидента с европейската и световна шампионка по художествена гимнастика, обаче никоя българска медия не успя да се добере до снимков материал, за да се убедят с очите си феновете на спортистката, в какво състояние е тя. 

Цветелина Стоянова и след инцидента е запазила пленителната си красота, с която влезе в сърцата на хиляди българи. Стоянова е скрила очите си с шапка, но това не попречи да се различи. Макар златното момиче да има някои белези от операциите, след толкова сериозен инцидент те изглеждат просто като драскотини.

Феновете на Цвети в последно време бяха притеснени от лаконичните отговори на федерацията относно състоянието й, така че ХотАрена публикува снимката с цел да успокои всички българи,че златното момиче вече е добре. Силно се надяваме да видим двете красиви Цветелини отново заедно и на бенефиса на ансамбъла, за който вече са продадени почти всички 12 500 билети.

4161439