Грациите от ансамбъла се пускат в спектакъл на Нешка

Българският национален отбор по художествена гимнастика ще участва в благотворителния спектакъл „Има такова шоу“. Това съобщиха на страницата на събитието във "Фейсбук". Превърналият се в традиционен предколеден жест към публиката, организиран от легендарната Нешка Робева, ще зарадва и тази година зрителите в зала 1 на НДК - на 12 декември. 

Освен любимките на българската нация - ансамбълът по художествена гимнастика, в спектакъла ще вземат участие и националният отбор по естетическа гимнастика, националният отбор по аеробика, олимпийските ни шампиони по акробатика Мариела Костадинова и Панайот Димитров, състезателите ни в скоковете на батут, децата от няколко български клуба по художествена гимнастика, известни лица и гласове. 

"Един прекрасен спектакъл, в който си дават среща красотата и спорта, резултатът е Коледна магия!", добавиха организаторите. 

Събраните приходи от спектакъла ще бъдат разпределени между участниците в шоуто с цел да подпомогнат подготовката им към изкачването на спортния „Олимп“. Шоуто се очаква да е незабравимо!