Грациите нападнаха десертите в Master Chef (СНИМКИ)

галерия:

Ансамбълът ни по художествена гимнастика взе участие в едно много тежко състезание. Този път обаче грациите не се бореха за точки, а бяха от другата страна - в ролята на жури. Те гостуваха в кулинарното предаване Master Chef. Момичетата на треньорката Весела Димитрова трябваше да опитат вкусотиите на участниците в телевизионния формат и да оценят тяхното колективно представяне, тъй като играчите бяха разделени на два отбора - сини и червени.

Двата отбора от Master Chef бяха много изненадани когато видяха в кухнята да влизат Симона Дянкова, Лаура Траатс, Ели Бинева, Мадлен Радуканова, Теди Александрова, Стефани Кирякова, Камелия Стоилова и Мадлен Сергеева. С тая бяха и треньорката Всела Димитрова и нейната помощничка Михаела Маевска.

Присъствието на грациите предизвика първоначална паника в двата лагера, тъй като момичетата от ансамбъла се хранят под строг режим и много здравословно.

Още със сядането си в ресторанта обаче Димитрова се пошегува с младите грации: "Вие чакате десерта, нали?"

Кулинарните експерти Виктор Ангелов, Петър Михалчев и Андре Токев, също очакваха да видят какво ще кажат грациите за техните участници.

Червеният отбор заложи на миди „Сен Жак“, сьомга с пюре от грах и броколи и чийзкейк с извара и боровинки. Синият отбор избра сьомга с миди „Сен Жак“ и скариди, пиле с гъбен сос и зеленчуци и портокалов кейк. А условието, което Ангелов даде бе порциите да не надвишават 150 грама.

Грациите обаче правят всичко заедно и като отбор. Така бе и с гласуването. Те отсъдиха единодушно за синия отбор, който победи с 10:0. Въпреки че капитанката на червения отбор е бивша гимнастичка и знае много добре какво се харесва на колежките й.

 

4164572

4164573

4164570

4164574

4164575

4164576

4164577