Грациите изненадаха Борисов с бразилски подаръци (СНИМКИ)

галерия:

Ансамбълът ни по художествена гимнастика благодари на премиера на България Бойко Борисов за подкрепата през цялата им кариера. Грациите пожелаха среща с министър-председателя на страната, за да му подарят бразилски сувенири, които момичетата са избрали за него, за да го пазят.

Борисов веднага прие златните момичета в своя кабинет в министерски съвет.

4160874

"Г- н Борисов, Вие пръв през 2010 г. протегнахте ръка на художествената гимнастика за организирането на първата Световна купа в София, което беше трамплинът към нашите големи постижения! Вие лично открихте първата Световна купа, с което засвидетелствахте отношението на държавата към красивия ни спорт!", каза Илиана Раева на премиера.

4160879

Цветелина Найденова пък била впечатлена от телефонното обаждане от Борисов, които ги поздравил за първата световна титла в Монпелие: "Вие пръв ни поздравихте по телефона още в залата при спечелването на първата ни световна титла в Монтпелие през 2011г.."

4160876

Християна Тодорова: "Г-н Премиер, Вие изразихте своята подкрепа към нас в най-тежкото ни изпитание преди Олимпийските игри и ни поздравихте за героизма и за спечеления бронзов медал на Олимпийските игри в Рио. Благодарим Ви за предложението да ни бъдат дадени пълните приеми за спечеления медал. През цялото време на тези 7 години, нашата подготовка беше напълно обезпечена от държавата! За нас това означава много и ние винаги ще помним Вашата подкрепа! Носим Ви специални подаръци от Рио - възпоменателен медал от Олимпийските игри и бразилски сувенир, който да Ви пази, да Ви носи здраве, сили и успех!"

4160878

Срещата мина приятелски, като грациите разказаха интересни истории от цялата си кариера, а Борисов пък им показа как протича неговия работен ден.

"Златните момичета" благодариха и на министър Кралев за неговата подкрепа и съпричасност през последните две години и по време на Олимпийските игри!

4160871

4160880

4160873