НА ЖИВО Битката за Мондиал 2018! Франция - България (ВИДЕО+ИГРА)

галерия:

снимка: lap.bg

- КРАЙ НА СРЕЩАТА - 4:1 ЗА ФРАНЦИЯ СРЕЩУ КЛЕТАТА БЪЛГАРИЯ. СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ НАШИТЕ СЕ ОТЪРВАХА С ВЪЗМОЖНО НАЙ-МАЛКОТО КАТО ЦИФРОВО ИЗРАЖЕНИЕ!

- България така и не успява да излезе от собствената си половина. А е видно, че франсетата не се напрягат на повече от 50 процента от възможностите си.

- 4:1 за Франция в 59-ата минута. Жалка България. Звездите на домакините буквално развинтват нашите. Гризамн се подигра на крилото с няколко съперника и после достави пас, който задължи Кевин Гамейро да забие втория си гол в срещата.

- Старт на втората част!

КРАЙ НА ПЪРВАТА ЧАСТ - САМО 3:1 ЗА ФРАНЦИЯ. "ПЕТЛИТЕ" ПРАВЯТ НАШИТЕ СМЕШНИ. И ТО НА ХОДОМ.  

- Глупава грешка на наш играч бе наказана от Антоан Гризман - 3:1 за Франция в 38-ата минута. Неадекватникът Димитър Пиргов подаде незнайно защо и как топката в краката на Гризман пред наказателното поле. Асът на Атлетико Мадрид не чака втора покана и с хубав изстрел от 18 метра прониза статиста Владислав Стоянов. 

- Националите на България са се окопали в своята половина и само се защитават. Рядко играем с топката, а когато чудото се случи - не можем да си я подадем повече от 2 пъти. 

- ГОЛ! 2:1 за Франция! В 26-ата минута "петлите" стигат до пълен обрат. Димитри Пайе центрира прострелно от фланга, двама играчи на домакините се разминаха с топката, но и вратарят Владо Стоянов за пореден път не знае къде се намира. Той не внимаваше и коженото кълбо влетя в мрежата му за втори път в 26-ата минута. 

- ГОЛ! 1:1! След бърза атака Кевин Гамейро с плонж и удар с глава наказа заспалата българска защита и изравни резултата в 23-ата минута!

- Sporta.bg има свои хора на трибуните на "Стад дьо Франс". Ето какви снимки и изгледи към българската агитка на стадиона, изпратени от Ирина Лабертранде имаме:

4161132

4161133

4161134

- След попадението за нашите Франция натисна сериозно, но чисти положения за шокираните домакини липсват. 

- ГООООООООООООООООЛ! 1:0 за България в 6-ата минута. Мишо Александров реализира дузпа, отсъдена за фаул срещу нахлуващия в наказателното поле Жоро Миланов.

- Начало на срещата в Сен Дени!

4161130

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

България гостува на "Стад дьо Франс" на фаворита Франция от 21.45 бг време в световна квалификация. В първата среща нашите биха драматично с 4:3 слабака Люксембург в София, а "петлите" стъпиха накриво в Минск срещу Беларус (0:0).

Sporta.bg ще следи мача на живо!

Гледайте двубоя на този линк

Съставите:

ФРАНЦИЯ                                                     БЪЛГАРИЯ

1. Уго Лорис 23. Владислав Стоянов 
2. Лейвин Курзава 2. Страхил Попов 
4. Рафаел Варан 3. Александър Александров 
6. Пол Погба 7. Михаил Александров 
7. Антоан Гризман 9. Георги Костадинов 
8. Димитри Пайе 10. Ивелин Попов 
9. Кевин Гамейро 11. Марселиньо 
14. Блейс Матюиди 14. Димитър Пиргов 
18. Муса Сисоко 17. Георги Миланов 
19. Бакари Саня 20. Живко Миланов 
21. Лоран Косчиелни 21. Светослав Дяков 
Треньор   
Дидие Дешан Петър Хубчев


Sporta.bg и нашият партньор Sportenden.com организират игра, чрез която всеки дал верен отговор участва в томбола и може да спечели оригинална фланелка на английски тим.

ВИЖТЕ КАК МОЖЕТЕ ДА УЧАСТВАТЕ В ИГРАТА НА ТОЗИ ЛИНК

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С УСЛОВИЯТА НА ИГРАТА ТУК

Нашите имат сложната задача задача да се изправят срещу финалиста от Европейското първенство, но споменът от незабравимата 1993 година дава амбиция на тима ни.

ВЕЛИКИЯТ МОМЕНТ

Преди 23 години Господ беше българин. Тогава на „Парк де Пренс“ Емил Костадинов даде начало на приказката на Пеневата чета, разплаквайки „петлите“. Мачът, спечелен от „лъвовете“ с 2:1 е смятан за един от най-големите ни успехи във футбола, докато за французите това е един от най-големите провали.

РОКАДА

След напускането на Ивайло Петев, новият селекционер на тима Петър Хубчев иска да дебютира по най-добрия начин. Специалистът увери, че вижда пламък в очите на футболистите и е уверен, че тази вечер ще има битка.

СТАТИСТИКАТА

В исторически план, Франция е един от най-удобните футболни съперници на България. Статистиката между двата отбора е по 8 победи за всеки и 4 равенства, а в световни квалификации предимството е на наша страна. Историята показва, че в квалификационна група с "петлите" само веднъж не сме успявали да се класираме на Мондиал – през 1978 г. в Аржентина.