(ГОРЕЩИ СНИМКИ) Сексбомба сложи прът в колелата на Литекс

галерия:

Сексбомбата Ана-Мария Продан е причината Лауренциу Регенкампф да си тръгне от Литекс. Красавицата, която е съпруга на треньора, е издействала супер договор на мъжа си в Стяуа.

 4151138

Надарената Ана-Мария се е възползвала от прелестите си и е завъртяла главата на президента на Стяуа Джиджи Бекали. Ексцентричният бос на "стелистите" се е съгласил да плаща купища пари на Регенкампф всеки месец. 

4151134

Sporta.bg научи, че специалистът ще се разписва под сумата от 70 000 евро на месец в Букурещ. Освен това съпругата му, която му е и агент е договорила солидни бонуси при титла и Купа на Румъния.

Те обаче ще бъдат взети трудно от Регенккампф, който поема Стяуа в тежък момент. Тимът се намира на 5-о място в класирането - на цели 10 точки от лидера Астра (Гюргево).

 4151135

Освент това Стяуа е изгонен от стадиона си в Букурещ и домакинства в Питещ - на 130 км. от столицата.

Всичко това обаче не е спряло Ана-Мария Продан да накара Регенкампф да се завърне при "стелашите". Тя буквално е заповядала на мъжа си да я слуша и да зареже Литекс.

 

4151133Сега част от заолатата на Регенкампф в Стяуа ще отива директно за погасяване на неустойка от около 1 милион лева, която трябва да се изплати на Литекс заради скоропостижното напускане на треньора на Ловеч.

4151139