(ГОРЕЩИ СНИМКИ 18+) Бивша на Роналдо е супер звезда в порно индустрията - вижте как се казва последната й лента

галерия:

Роналдо Назарио да Лима е известен не само като един от най-великите нападатели за всички времена, а и като плейбой от класа. Около него винаги има красиви момичета. Оказа се, че някои от тях са и доста пробивни.

4155115

Бившата половинка на Феномена Вивиан Брунери гради кариера в порното. Тя отново е започнала да се снима във филми за възрастни след раздялата си с бившия нападател на Барселона и Реал (Мадрид).

4155116

Вивиан бе известна като Роналдиня по време на връзката си с легендарния играч. Двамата бяха заедно преди няколко години, а тя бе спряла да се снима в порното заради него. Именно покрай Роналдо Вивиан стана известна по света, пише gol. Двамата бяха заедно две години, но се разделиха през 2010-а. Стигнаха дори до съда. Причината е, че в един от филмите си след раздялата Вивиан се забавлява с двойник на Феномена.

4155117

Бразилецът подаде жалба и видеото бе забранено. Вивиан, която в допълнение към работата си във филми за възрастни грееше и на корицата на бразилското издание на "Плейбой", изпадна в дълбока депресия след това.

Тя дори напълня с 20 кг и загуби сексапилната си фигура. Сега обаче тя е върнала най-добрата си форма и отново се снима в порното. Последният й филм е със заглавие "Проститутки".

4155118