Горан Блажевич иска в Левски, но Левски не го иска

снимка: БТА/AP

Агентът на Горан Блажевич Владан Лазич разкри бъдещето на клиента му, което очевидно няма да бъде свързано с Левски.

"Вече му търся нов отбор. Левски искат да го продадат, защото няма да разчитат повече на него. Горан държеше да остане, защото обстановката му харесва. Но явно това няма да стане, въпреки че той има договор за още една година.

Проявяваме разбиране. Знаем, че финансовата обстановка е трудна. Първата опция е да го продадем срещу не много висока сума. Надявам се Левски да не прави проблем за това.

Ние от своя страна няма да създаваме проблеми, ако се стигне до вариант да разтрогнем контракта. Горан със сигурност няма да си търси цялата сума, включена като неустойка - ще скъса договора си за по-малко пари", каза Лазич пред "Тема Спорт".

Sporta.bg припомня, че Левски е на път да привлече Стефано Кунчев, който дори замина за втория лагер на "сините" в Правец.

Агентът на Горан Блажевич Владан Лазич разкри бъдещето на клиента му. "Вече му търся нов отбор. Левски искат да го продадат, защото няма да разчитат повече на него. Горан държеше да остане, защото обстановката му харесва. Но явно това няма да стане, въпреки че той има договор за още една година. Проявяваме разбиране. Знаем, че финансовата обстановка е трудна. Първата опция е да го продадем срещу не много висока сума. Надявам се Левски да не прави проблем за това. Ние от своя страна няма да създаваме проблеми, ако се стигне до вариант да разтрогнем контракта. Горан със сигурност няма да си търси цялата сума, включена като неустойка - ще скъса договора си за по-малко пари", каза Лазич пред "Тема Спорт". Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=495797