Гонзо: Ще се борим за първата седмица

Наставникът на Черно море Георги Иванов - Гонзо отново посочи, че главната цел пред "моряците" е попадане в първата седмица на българския шампионат.

Черно море стартира 2014 година с двубой срещу аутсайдера Пирин (ГД), като в настоящия момент варненският тим заема шеста позиция във временното класиране на "А" група. До края на редовния сезон Черно море трябва да играе с отборите на Пирин, Литекс и Любимец.

"Не вярвам да подценим двубоя с Пирин. Все пак ние знаем, че не сме си свършили работата до край. Трябва да победим в оставащите 3 мача. Особено важна е победата в първия от тях, за да можем да си гарантираме участието в първата седмица. При всички положения нашата цел е да победим в този мач. Смятам, че нашият отбор е по-добрият и има по-голям потенциал", коментира Гонзо пред NEWS7.

"Нашата първа цел е да влезем в първата седмица и ние още не сме я постигнали. След като постигнем това, целите ще ги обявим. Много отбори станаха за тази прословута тройка, тази прословута УЕФА. Нашият отбор играе за достойно представяне. Целта ни сега е да се доближим до резултатите от есента", добави Георги Иванов.

Треньорът на "моряците" потвърди, че зимната селекция на клуба е приключила.

"Нормално е да е приключена. Ако има футболист, който ни привлича вниманието, можем да го вземем, но вече е късно за всичко. След два дни играем първия си мач, той няма да е във форма", отбеляза Гонзо.