Гонзо преговаря с Черно море за завръщане на Тича

снимка: Булфото

Подалият оставка в началото на седмицата спортен директор на „Левски" - Георги Иванов е пред завръщане в Черно море. Той дори е стартирал преговори с ръководството на „зелено-белите", твърди в-к Труд. Гонзо може да смени единствения оцелял треньор в елита през отминалата година Никола Спасов, или да заеме директорски пост в клуба.  

Иванов се познава отлично с шефовете на „моряците", след като работи в клуба в продължение на година и половина в периода 2013-2014. Тогава той класира „зелено-белите" в първата шестица, въпреки че клубът се бе разделил с голяма част от своите основни футболисти. Впоследствие Иванов запази добрите си отношения с ръководството на варненския клуб и дори успя да договори трансфера на Мехди Бурабия на „Герена".  

От своя страна настоящият наставник на Черно море Никола Спасов също е с отлична репутация, която обаче се поразклати заради неубедителни игри в шампионата. Тимът завърши на 6-о място и далеч от битката за Европа.  

В същото време на „Тича" се завърна стражът Емил Михайлов. Той бе привлечен, след като в посока ЦСКА от тима си тръгна Георги Китанов.

Михайлов вече бе част от „моряците" през 2013-а, но тогава записа едва 3 мача преди да продължи кариерата си в Марек. За последно юношата на Славия игра в Кипър. За титулярното място под рамката на вратата той ще се конкурира със сърбина Александър Чанович и юношата на клуба Иван Дюлгеров.