Гонзо пак слага двете дини под мишницата?

снимка: БТА

Георги Иванов отново може да бъде две в едно в Левски - шеф и треньор, пише "Тема Спорт".

Гонзо се завръща като спортен директор на "сините" през лятото и желанието му е да работи със Станимир Стоилов.

Засега обаче преговорите с Мъри не са финализирани окончателно, а от Ботев намекнаха, че няма причина той да си тръгва. Ако Стоилов в крайна сметка остане в Пловдив или по друга причина откаже на Левски, то Иванов ще трябва да съвместява двете длъжности на "Герена".

Той вече го прави на два пъти - през сезон 2009/2010 и 2011/2012 г. От друга страна Гонзо има желание да продължи да се развива в треньорската професия.

Sporta.bg припомня, че вариант за треньор на Левски е и Димитър Димитров, който в момента все още се опитва да спаси Черноморец от изпадане в Б група. Херо на няколко пъти отказа на "сините", но напоследък не е толкова категоричен.

Междувременно стана ясно, че халфът на "сините" Мирослав Иванов ще пропусне оставащите мачове до края на сезона. Футболистът лекува разтежение на коремен мускул вече няколко месеца, но подобрение продължава да няма. Той дори не може да се подготвя на облекчен режим, а изобщо не тренира.

"Ходих при доста лекари, има някакво възпаление. Очакваше се да мине за около два месеца, но продължава да ме тормоци. Почвам да се притеснявам за тази травма", заяви Мирослав Иванов, цитиран от "Меридиан мач".

Той получи контузия в първия пролетен кръг срещу Славия и от тогава не е изиграл нито минута.