Гьонов: НА ЦСКА 1948 му приляга само първо място

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов и старшията на тима Валентин Илиев дадоха съвместна пресконференция по случай класирането на тима в професионалния футбол.

“Измина много трудна година, но главно с труда на момчетата, треньорския щаб, ръководството успяхме да постигнем главната цел – да достигнем до заветния връх в Трета лига. Използвам възможността да поздравя нашите конкуренти, които ни дишаха във врата и буквално до последния кръг се опитваха да ни изместят от първото място. Така станахме по-силни. Желая им успех!”, каза Гьонов, който обяви, че следващата цел на клуба е промоция в Първа лига.

“Целта пред отбора е само една – първото място. На ЦСКА му приляга да е първи. Очертава се интересна Втора лига. Според много специалисти това ще е една от най-интересните Втори лиги, които някога е имало, тъй като се събират доста кандидати за единственото място, даващо право на директна промоция в Първа лига. Но ЦСКА няма начин да не гони и преследва първото място”, завърши Добрин Гьонов.

Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев пък даде лаконичен отговор на следното питане: Г-н Илиев, другият отбор в България, носещ името ЦСКА, е без треньор. Бихте ли приели евентуална покана от тяхна страна?”

Отговорът на Илиев бе: “Ако имате въпроси относно моя отбор, питайте. Мисля, че не е коректно да коментирам други отбори. Аз си имам отбор, в който съм треньор. Това мога да ви отговоря.”