Голямото бебе ревна за бой с Кобрата в САЩ

Щабът на американския боксьор Джаред Милър е на път да провали очакваното от много българи зрелище с участието на Кубрат Пулев, информира „Boxingnews24“. Както е известно, Кобрата трябва да се бие с Голямото бебе в елиминационен мач за определяне на претендента за световната титла във версия IBF (Международна боксова федерация).

Милър и неговите хора обаче не искат мачът да се проведе в София. Именно такива са плановете на Пулев и компанията „Епик Спортс“, която спечели наддаването за организиране на битката. Очакванията са двубоят да бъде на 1 септември в „Арена Армеец“.

Щабът на Голямото бебе настоява за двубой на американска територия. Според „Boxingnews24“ техният коз е интерес за телевизионно излъчване от страна на местния гигант в спортните медии ESPN. Още повече, че американският боксьор до момента никога не се е бил извън родината си.

До няколко дни се очаква окончателното решение на Джаред Милър и неговите хора. Ако той откаже мач срещу Кубрат Пулев, тогава Кобрата ще започне преговори със следващия претендент в ранглистата на IBF. Това е Хюи Фюри – братовчед на бившия световен шампион Тайсън Фюри.