Голяма каша в Левски - ето защо се махна Букарев

Ситуацията с Аймен Белаид е преляла чашата на търпението на Асен Букарев, който подаде оставка като главен мениджър и координатор по спортните въпроси в Левски, твърди "Тема спорт". 

"Сините" изненадаха всички с решението си да върнат тунизиеца на "Герена", а като основна причина за трансфера се смяташе именно Букарев. Бранителят мина кратък пробен период, след което бе представен официално като играч на столичани. 

От Малта вече бившият шеф заяви, че Белаид е привлечен по настояване на треньора Делио Роси. Италианецът искал да има централен бранител, който играе силно с ляв крак. 

Посредственото представяне на тунизиеца в контролата с Флориана (2:2) отприщили атаки към Асен, както от висшестоящи ръководни фактори, така и от медиите и феновете. Още тогава Букарев взел решение да говори със собственика Спас Русев, за да изчисти правата и задълженията си или да напусне. В крайна сметка в четвъртък се случи второто.

Интересно е, че никой не носи отговорност за селекцията в Левски. Треньорът Делио Роси тънко се измъква, като постоянно натъртва, че той само задава параметрите и характеристиките на желаните от него играчи, а ръководството му ги води.