Гласят румънец за треньор на Бербатов

Холандският специалист Мартин Йол съвсем скоро може да остане без работа заради слабото представяне на Фулъм от началото на сезона.

Въпреки че отборът тръгна с амбиции с място в топ 10, засега това не се оправдава и след 11 кръга "котиджърс" имат едва 10 точки и вече са в зоната на изпадащите в Премиършип.

Освен това най-добрите играчи на лондончани - Димитър Бербатов и Браян Руис, се намират в много лошо състояние, като и двамата се представят далеч под нивото, което са показвали до момента.

На Острова вече упорито се говори, че се търси заместник на Йол, като днес излезе информацията, че това може да е Дан Петреску, който в момента води Динамо (Москва), като той стабилизира изявите на руския гранд.

Друг вариант пред собственика на Фулъм Шахид Хан е Роберто Ди Матео, който донесе на Челси бленуваната Шампионска лига през 2012 година, но вече е без отбор, след като Роман Абрамович го уволни преди повече от година.

През тази седмица се очаква собственикът на отбора да пристигне в Лондон и да бъде обсъдено бъдещето на Йол. Вероятно, холандецът ще получи последен шанс да извади Берба и компания от кризата.